Bliv franchisetager hos facadebehandling

Vil du vil være med på holdet?

Herved medfølger der en række fordele, som vil gavne din forretning positivt.

Som franchisetager hos os vil du blive en del af et ambitiøst team, som dagligt arbejder på at gøre din forretning mere profitabel. Du får et team ved din side med +10 års erfaring inden for salg, markedsføring og forretningsudvikling.

 

Som franchisetager arbejder du stort set som du altid har været vant til, men du skal bare kun fokusere på dine kunder, vi tager os nemlig af alt det praktiske.

Vi sørger for, at din arbejdsgang bliver 100% automatiseret, så du udelukkende skal fokusere på dine kunder. Det vil sige, at vi sørger for alt fra markedsføring til det udstyr, som du skal bruge.

Vi ligger simpelthen kunderne direkte ind i din kalender, så det hele er serveret på et sølvfad til dig. Lige udover selve arbejdet hos kunderne selvfølgelig hvor vi har brug for dine skarpe kompetencer

Vækst i fællesskab sammen med os!

Som franchisetager får du.

N

En komplet udstyret trailer - med alt du skal bruge

N

Væske (Imprægnering, algerens og facaderens)

N

Afdækningsmateriale

N

Indpakning af bil og trailer

N

Komplet trænings/oplæringsforløb

N

Arbejdstøj

N

Salgsarbejde udført for dig

N

Email, styringssystem og diverse softwares

N

Markedsføring i 3 måneder

N

Kunder booket direkte i din kalender & Kunder fra dag 1.

Vil du være med i succes?

Markedet rummer så meget potentiale. Der virkelig brug for dygtige murere med erfaring inden for omfugning og facaderenovering. Bare i 2020 alene blev der bygget ca. 36.000 nye boliger…

Så er du en dygtig murer inden for omfugning og facaderenovering, så er vores skudsikre franchisekoncept en unik mulighed for dig. Vi serverer som sagt stort set alt på et sølvfad for dig, og giver dig alle muligheder for at opbygge en kanon forretning.