Hvem står bag facadebehandling?

Jeg Stefan Sørensen grundlægger af facadebehandling.dk har efterhånden været murer i mere end 15 år, hvoraf jeg har specialiseret mig inden forfacadebehandling i syv af dem. Igennem mine år som murer har jeg simpelthen set undskyld mit sprog, men så meget lort folk harfået lavet i forbindelse med facadebehandlinger.Derfor har jeg lanceret konceptet Facadebehandlingen.dk, hvor jeg har samlet de absolutdygtigste og mest erfarne murere inden for facadebehandling, som kan udførefacadebehandlinger af allerhøjeste kvalitet

"Aalborg Facadefuge har arbejdet med vores gamle hus fra 30erne. Resultatet er flot og der er udskiftet mange sten til nye i en farve helt tilsvarende det originale. Vi vil gerne anbefale firmaet til andre som skal renovere facade på et gammelt hus."

Helle Nystrup Lund

"Vi har har haft Aalborg Facadefuge til at fuge vores hus om her i sommer, og kan kun anbefale dem dygtige og behagelige unge mænd som hos os leverede et flot stykke arbejde"

Klaus Larsen

"Vi fik Aalborg Facaderenovering til at udskifte vores klinke fuger i køkkenet på Prinses Juliana, vi er meget tilfredse med deres arbejde. En helt klar anbefaling herfra."

Thomas Kærsgaard Johansen

"Har overholdt pris og aftaler. Vores hus fremstår som nyt igen. Oprydning også til UG."

Charlotte Rude Andersen

"Aalborg Facaderenovering har omfuget vores hus. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og kan varmt anbefale dette firma!"

Helle Skals

Hvorfor vælge lige netop os?

Hos facadebehandlingen er vi ikke bare “en flok tilfældigemurere”.Vores koncept er bygget op omkring, at alle vores murere har mange års erfaring inden for ligenetop facadebehandling i bagagen. Vi kan derfor garantere, at du hos os kan være sikker på enyderst professionel facadebehandling uden nogen former for slinger i valsen.Intet er vigtigere for os end vores kunders tilfredshed. Derfor vægter vi ærlighed utrolig højt.For ikke så lang tid siden var jeg ude og kigge på et hus, hvor ejerne gerne ville have skiftet allefugerne. Dog kom jeg hurtigt fremtil, at det slet ikke var nødvendigt. Faktisk behøvede de kun enlille fugeudskiftning til 30004000 kr og facadebehandling. Her sparede jeg dem for 7080.000kr, hvilket de selvfølgelig blev rigtig glade for.Vores koncept er landsdækkende så tøv ikke med at kontakte os.